Welkom bij de nieuwe productiemaatschappij van Ed van Roosmalen. Deze is in het leven geroepen om u als klant van dienst te zijn met uw ideeën.


Opzet:

VaRo © Producties  is bedoeld voor een ieder die video, muziek of foto op een professionele manier wil gebruiken. Of het nu gaat over muziek, videoclip of photoshoot, u bent van harte welkom . Na een inventarisatie van uw wensen ontvangt u  van VaRo© Producties een op maat offerte waarbij rekining wordt gehouden  met uw budget. Wij denken graag met u mee vanaf begin tot eindproduct.


DVD Producties::

Wij kunnen uw bedrijf/praktijk voor u in beeld brengen. Hiervoor wordt een plan gemaakt en uitgebreid met u besproken.

Ook kunnen wij een mooie opname van uw hobby maken, bv een videohandleiding van uw product op DVD. Dit wordt in onze eigen studio gemaakt, en u ziet direct resultaat.

Stel u bent een kunstschilder, en u wilt graag dat uw cursisten uw cursus goed kunnen volgen. Dan laat u uw werk door   VaRo © Producties professioneel vastleggen op DVD. Er is een mogelijkheid voor meerdere camera registraties waardoor er een professionele look komt van uw werk.

Ook is er een mogelijkheid om met video te laten zien hoe er sieraden gemaakt worden. Alles kan op DVD geregistreerd worden.

Wij kunnen uw item ook aanpassen voor de nieuwste media, zoals smartphone, tablets, internet, streamingvideo, etc alles in de hoogste kwaliteit  haalbaar op dit moment.


Videoclip:

VaRo© Producties maakt ook uw videoclip op maat. Van een commercial van 30 seconden tot een videoclip van 4.30 minuten in Full HD, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Deze videoclip kan op locatie gedraaid worden.


Fotografie:

Of het nu gaat om een naturel portret, Gothic fotografie of dieren, u kunt voor alles bij ons terecht. Wij leveren diverse stijlen waaronder sepia formaat, zwart-wit, etc.

In onze studio kunnen uw wensen vervuld worden en zult u verbaasd zijn wat er met de huidige techniek allemaal kan.

Wij zijn geen voorstander voor het “bewerken” van foto’s. VaRo© Producties wil graag dat de mensen zo natuurlijk mogelijk overkomen. Uiteraard bepaalt u, als gewaardeerde klant, wat u wilt.

Muziek producties:

Als u het idee heeft de nieuwe Pavarotti te zijn, de wens heeft over een paar jaar in AHOY te willen staan, wij  kijken waar uw talenten liggen. Ed van Roosmalen heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de muziekbranche en heeft zijn diploma’s Studio en Geluidstechnicus  Sound Academie Hilversum. Hij kan u een degelijk en oprecht advies geven.Volgende pagina

Welkom op de site van VaRo Producties
Een Nieuw begrip in (Multi-)Media.....VaRo Producties © I.O.
Video
Video