Uw feest, optreden of dans, VaRo © Producties:

Wij hebben de kennis en de apparatuur om uw optreden, uitvoering of feest voor u te registreren. Professionele apparatuur, de hoogste beeld en geluid kwaliteit staat volledig tot uw beschikking. U heeft hier nog jaren plezier van.

Oplagen en volumes:

Of u nu interesse heeft in 10 dvd’s of een serie van 100, wel of niet bedrukt, u kunt bij ons voor het gehele proces terecht.


Gezocht Talent:

Wij zijn op zoek naar mensen die GEEN acteer ervaring hebben maar het wel een uitdaging vinden om hun medewerking te verlenen aan deze producties.

Wij zijn op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 18 en 80 jaar voor het vervullen van de rollen in de producties.

VaRo © Producties heeft een eigen methode voor het acteren in deze producties en is op geen enkele wijze te vergelijken met de gebruikelijke standaards in de theater of televisie wereld. Door de totaal nieuwe manier van het inleven in de rol en de vernieuwende manier van acteren is er een veel realistischere kijk op de productie en is er een enorme toename van de dynamische verhoudingen onderling. Dit zorgt ervoor dat de kijker langer en intensiever geboeid blijft, waardoor het verhaal en personages een nog diepere impact maken.

Hierdoor ontstaat een groter waarderingsvlak van een ieder die op zijn/haar eigen Unieke wijze aan deze productie meewerkt.


Klanten:

Een van onze klanten is EXPO RIJSWIJK, een organisatie - en Evenementen bureau die opereert vanuit Rijswijk (ZH).

De thuis locatie is de EXPO Rijswijk, gehuisvest aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk (ZH). De beurzen en evenementen die zij momenteel organiseren zijn:Creabeurs, Gothic & Fantasy beurs, Modelspoordagen, Paranormaal Alternatief, Pasar Malam Rijswijk, en nog veel meer.

Binnenkort zijn de video’s actief.Ons telefoonnummer: 070 309 6 444

Ed van Roosmalen: mobiel (geen vm) 06 42233092


Graag tot ziens.

Welkom op de site van VaRo Producties
Een Nieuw begrip in (Multi-)Media.....VaRo Producties © I.O.
Video
Binnenkort komen hier nieuwe foto’s en video’s. Nog even geduld a.u.b.